Wat is jouw favoriete podcast?

Mijn leven is leuker sinds ik het fenomeen podcast heb ontdekt.

Ik luister ze in allerlei soorten en maten.

Van De Bourgondiërs van de Vlaamse Bart van Loo (een fantastische verhalenverteller, het voelt alsof ik naast Filips De Stoute op het slagveld sta) tot Onbehaarde Apen, de wetenschaps-podcast van NRC. En van allerlei marketing-guru’s tot Brene Brown’s Unlocking Us.

Op dit moment ben ik in de ban van ‘De Deventer Mediazaak’. Die gaat over de moord op de weduwe Wittenberg en hoe het verspreiden van nepnieuws iemands leven totaal kan ontwrichten.

Wat ik zo fijn vind aan podcasts is dat ik tijdens het luisteren andere dingen kan doen. Ontbijten, een rondje wandelen, schoonmaken. Je snapt het. Daarnaast probeer ik mijn schermtijd buiten mijn werkuren wat te beperken. Dus in plaats van Netflix of zinloos ronddolen op YouTube, luister ik een podcast.

Heb je tips voor me? Hoor het graag!