En waar sta je over 5 jaar?

Zij aan zij lagen we in bed te staren naar het plafond. Mijn vriendin vraagt: waar wil je naartoe met Flom & Co.? Wil je personeel aannemen, groeien & wat is financieel je doel ermee? En hoe zit het met een nieuwe hypotheek? En waar sta je over 5 jaar?
image
Ik antwoord: ik wil alle beslissingen maken op basis van blijheid. 😁 Nu gaan alle bedrijfskundige experts waarschijnlijk steigeren. Maar ik geloof er heilig in. Alle beslissingen moeten bijdragen aan meer blijheid.

Wij blij, klanten blij.

➡ Personeel aannemen? Ja, als dat zorgt voor meer blijheid in het werk. ➡ Op woensdagmiddag om 15:00 al naar stamkroeg Merz? Ja, bier-blijheid. ➡ Kosteloos een stichting helpen met marketing? Ja, worden we blij van. Als Cindy, Iris & ik blij zijn, geloof ik dat wij de mooiste en beste dingen voor onze klanten maken. Wij blij, klanten blij. Hoe maak jij beslissingen?
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf