Hahaha! Ik ben een extreem blij mens vandaag.

Want er zijn niet 1 maar TWEE artikelen van me gepubliceerd. Op 1 dag! πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Primeurtje dus. Wat een feest!
image
Op Marketingfacts heb ik me verdiept in de ogenschijnlijk ondoordachte selfie promotievideo van Mark Rutte. Voor wie denkt dat de beste man z’n telefoon uit z’n zak heeft getrokken en jou in een random straat op ging roepen om te gaan stemmen: is niks van waar! Dit filmpje is helemaal gebouwd op beΓ―nvloeden. Shocking, I know! https://lnkd.in/gJRuXzP

TWEE artikelen gepubliceerd. Op 1 dag!

En op Werf& geef ik m’n mening over het fenomeen sollicitatiegesprekken. Die moeten we echt eens anders aan gaan pakken, mensen! Want het hoeft niet allemaal van 1 kant te komen. https://lnkd.in/gXYipiz
Heb je wat tijd over? Nu niet meer! Ben benieuwd wat je ervan vindt!
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Ik ben ongeveer een half uur bezig geweest om een quote te verzinnen voor onder m’n blogs. Die mocht niet te lang zijn, en kort en bondig zijn is not my specialty. Dus dit is het geworden. Veel plezier met lezen! Liefs!

Iris Lommerde