Heb jij al een invite voor Clubhouse?

Denk je nu WAT? 🤷‍♀️🤷‍♂️ Lees dan even door.
image
Clubhouse is een nieuw social medium waar het draait om live audio. Geen tekst, geen video’s, geen foto’s. Alleen geluid. Gepraat. Een soort van podcast waar je ook zelf aan kunt deelnemen. In plaats van een tweet te versturen, een video te uploaden of een blog te plaatsen, kan je in Clubhouse meepraten of gewoon lekker meeluisteren. Actief deelnemen is geen verplichting.

Denk je nu: JA dit wil ik. Dan moet ik je teleurstellen.

Dat luistervinken of meepraten doe je in een room. Je kunt mensen volgen en je kunt zoeken op onderwerpen die jij interessant vind. Als je wilt meepraten steek je virtueel je hand op en krijg je het woord. Geen gekakel door elkaar dus. Denk je nu: JA dit wil ik.
Dan moet ik je teleurstellen. Je kan niet niet zomaar een account aanmaken op Clubhouse. Dat kan alleen met een uitnodiging van iemand die je kent.
En iedereen met een account heeft slechts een beperkt aantal ‘invites’ om weg te geven.
Oh en nog iets. Je kunt alleen live luisteren. Er wordt niks opgenomen.. Terugluisteren kan dus niet. Ik heb inmiddels een invite :). Gekregen van Milan Lagerwerf. Dus ik ga eens even rondkijken. Of ja, rondluisteren.
Is Clubhouse iets voor jou? #Clubhouse#socialmedia#ondernemen
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Disclamer: ik heb alles gedaan om dit verhaal op waarheid te checken. Mocht je een inconsistentie ontdekken? Mij niet bellen maar mailen.

Cindy Rombout