Ik ben een sucker voor merken die hun producten opleuken met geinige teksten.

Merken met een twist. Tijdens het tandenpoetsen las ik pas de tekst op de verpakking van het haarspul van mijn zoon. Haarklei met de naam naam Cassius. Cassius Clay.
image
Sterk spul dus. Alle flesjes, tubes en doosjes van het Australische merk EVO hebben leuke teksten en dito namen. Mijn styling mousse heet bijvoorbeeld MacGyver. Ik vind dat dus geinig. (Ik heb net aan collega’s Milan en Iris wel even moeten uitleggen wie MacGyver is :).

Toen de bestelde planten vorige week werden bezorgd waren we net een stel kleine kinderen.

Ook een favoriet: het cosmeticamerk Benefit. Ik vind de vormgeving van dat merk fantastisch. Stap een willekeurige parfumerie binnen en je herkent het meteen. Het frivole uiterlijk was voor mij de reden om Benefit-spul te kopen. Maak iets onweerstaanbaar mooi en ik trap er met open ogen in. Bij Flom & Co. zijn we fan van Plantsome. Toen de bestelde planten vorige week werden bezorgd waren we net een stel kleine kinderen. Alles klopt. Van de website tot de instructies die je bij de planten krijgt. Alles straalt zo veel positiviteit uit. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat vind jij een tof merk?
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Disclamer: ik heb alles gedaan om dit verhaal op waarheid te checken. Mocht je een inconsistentie ontdekken? Mij niet bellen maar mailen.

Cindy Rombout