Jarenlang tijdens het tandenpoetsen voor de spiegel, doe ik alsof ik word geïnterviewd door Matthijs van Nieuwkerk.

Dan geef ik mijn mening over allerlei onderwerpen. Vorige week kon ik ineens de vruchten plukken van al deze uren aan oefening:Ik ben geïnterviewd door NU.nl. Waarom?
image
Uhm.. Ik mocht op basis van mijn marketingachtergrond mijn opinie geven over goeroes op het wereldwijde web die gouden bergen beloven. Dat vond ik leuk.

Stiekem vind ik het heel cool dat mijn naam in het artikel genoemd wordt.

Er zijn twee redenen waarom ik heb meegewerkt aan dit artikel: 1. Ik hou van het internet. Overal is kennis te vinden. Maar ik vind het heel kwalijk als mensen worden misleid met loze beloftes. ‘’Met een paar uurtjes werken een villa op Bali verdienen? Neh!’’ 2. Stiekem vind ik het heel cool dat mijn naam in het artikel genoemd wordt. Ijdel ventje ben ik toch. Blegh.
Artikel lezen? : https://www.nu.nl/geldzaken/6112858/cursusje-rijk-worden-als-het-over-geld-gaat-willen-we-het-graag-geloven.html#coral_talk_wrapper
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf