Links of rechts?

Ik wandel. Zoals een miljoenmiljard andere mensen sinds maart vorig jaar. Het is mijn nieuwe hobby. Niet omdat ik het nou zo ontzettend geweldig vind, maar omdat er verder geen moer te doen is.
image
Het is dus druk op de wandelpaden. En ik ben een beetje in de war. Want ik heb namelijk heel vaak het idee dat ik moet uitwijken voor tegemoetkomende wandelaars die aan mijn kant van het pad lopen. Want loop ik nou links of rechts? Voor de duidelijkheid, ik loop aan de rechterkant. We rijden hier met de auto en de fiets rechts. Waarom zou ik dan opeens aan de linkerkant van de weg gaan wandelen?
Zoeken op ‘wandelen links of rechts’ biedt ook geen oplossing. In een artikel op de site van Wandelmagazine lees ik: Of je links of rechts van de weg loopt, hangt helemaal van je eigen voorkeuren af. Beide kanten hebben namelijk zowel voor- als nadelen.’ En dan volgen de voor- en nadelen. Die mag je nu even zelf bedenken :). Slotconclusie; we mogen het allemaal zelf bepalen. Ik loop tijdens de komende paasdagen lekker rechts.

Zoeken op ‘wandelen links of rechts’ biedt ook geen oplossing

Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Disclamer: ik heb alles gedaan om dit verhaal op waarheid te checken. Mocht je een inconsistentie ontdekken? Mij niet bellen maar mailen.

Cindy Rombout