Mijn zoon heeft in onze achtertuin zijn eigen gym gebouwd

Toen in december 2020 de sportschool dicht moest en er niet werd getraind door zijn voetbalteam, baalde mijn 18-jarige zoon enorm. Net als duizenden studenten zit hij de hele dag lessen te volgen in zijn kamer. Dat uitje naar de sportschool en een training op het voetbalveld maakten het allemaal een stuk draaglijker.
image
En dat niet alleen. Hij moest ook zijn energie kwijt. Dus besloot hij zelf iets in elkaar te knutselen.

Sinds een paar weken wordt de geïmproviseerde gym onder onze overkapping intensief gebruikt.

Samen met een vriend sjouwde hij met betonmortel, water en emmers. Van beton maakten ze verschillende halterschijven. En van hout bouwden ze een constructie om de halterstang in op te hangen. Sinds een paar weken wordt de geïmproviseerde gym onder onze overkapping intensief gebruikt.
Overal lees en hoor je dat de rek er bij jongeren wel uit is. Burn-out en depressie liggen op de loer. Ik snap dat. Ik heb twee pubers thuis. En dus ben ik blij met de inventiviteit en de mentaliteit van Bo Nederlof. Niet gaan zitten kniezen in je kamer, maar zelf iets ondernemen om de situatie beter te maken. Heb jij het afgelopen jaar iets verzonnen om het leven voor jezelf leuker te maken?
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Disclamer: ik heb alles gedaan om dit verhaal op waarheid te checken. Mocht je een inconsistentie ontdekken? Mij niet bellen maar mailen.

Cindy Rombout

Ik moest weg. Gewoon weg.

Dik een jaar geleden begon ik met ondernemen. En hoe spannend dat ook in het begin was. Na een tijdje kreeg ik daar ook handigheid in. En dat is super fijn. Want het gaat lekker. Echt. En nog wat superlatieven. Maar nadat ik mijn vriendin had afgezet voor haar tripje naar Curaçao dacht ik: pff ik wil ook. Ik drijf op spontaniteit. Op het avontuur. En die prikkel had ik weer nodig.
image
En daar kwam het appje van één van m’n beste vrienden: kom je naar Krakow? Ik moet daar eerst een ochtendje inspect.. JA! JA! Ik kom eraan.

Kom je naar Krakow? Via Whatsapp

Nu zit ik aan een champagne ontbijtje in een stad die ik niet ken. Ik beantwoord snel wat werkmailtjes en ga zo lekker ronddwalen. Morgen ben ik weer terug. Vol nieuwe prikkels en ideeën. Heerlijk. Leef jij ook voor spontaniteit? #ondernemen
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Disclamer: ik heb alles gedaan om dit verhaal op waarheid te checken. Mocht je een inconsistentie ontdekken? Mij niet bellen maar mailen.

Cindy Rombout