Nee is ook een antwoord!

Wij van Flom & Co. reageren graag en met veel enthousiasme op allerlei oproepen op dit mooie sociale medium. We staan altijd open voor een leuke, nieuwe klus. We zijn tenslotte nog geen half jaar onderweg met het bedrijf.
image
Dus als we een oproep zien voor een marketeer, een tekstschrijver, hulp bij een online advertentiecampagnes of recruitment marketing en het bedrijf spreekt ons aan, dan stoppen we tijd en moeite in een leuke reactie. Vaak krijgen we een bericht terug. Soms wordt het geen match. En zo nu en dan ontstaat er een mooie samenwerking. Dat is superleuk en volgens mij precies waar LinkedIn voor bedoeld is.

Ik vind het raar. Een tikkie onfatsoenlijk zelfs.

Maar. Met enige regelmaat horen we helemaal niets. N i e t s
Geen mailtje om te laten weten dat ons plan of voorstel is ontvangen. Geen misschien. Geen ‘we denken er nog even over.’ Geen ‘bedankt voor je moeite’. Geen nee. Dat vind ik raar. Een tikkie onfatsoenlijk zelfs. Laat even weten dat je alle reacties gaat bekijken. Dat je er later op terugkomt. Zeg dat je keuze op een andere partij is gevallen. Laat wat van je horen. Nee is ook een antwoord.
Wat vind jij? Herkenbaar?
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Disclamer: ik heb alles gedaan om dit verhaal op waarheid te checken. Mocht je een inconsistentie ontdekken? Mij niet bellen maar mailen.

Cindy Rombout