Oeps. Dit is niet van mij..

Nog geen twee jaar oud was ik & ik riep: ZELF DOEN. ZELF DOEN. Moeders mocht mijn kleren écht niet uitzoeken, dat deed ik lekker zelf. Soms resulteerde dit in hele gekke outfits. Zo ook net voor de kleuter-gymles kwam ik erachter dat ik die ochtend voor de grap de BH van mijn moeder had aangetrokken. Oeps.
image
Ik moffelde um snel weg & ik kon leuk mee gymmen. Opgelost!

Zo ook net voor de kleuter-gymles kwam ik erachter dat ik die ochtend voor de grap de BH van mijn moeder had aangetrokken.

Misschien is dit stukje: ‘zelf doen’ ook de reden dat ik helemaal aan ging toen @Mediation Educatie Centrum aangaf: wij willen onze #marketing zelf doen. Kunnen jullie ons dat leren? Uhh.. Ja, natuurlijk kan dat. Maar het gaat wel heeel intensief zijn. Dit was geen probleem voor ze.
In twee dagen doken we de wereld van Google, LinkedIn & landingspagina’s in. En mán wat was dit leuk om te doen. Nu een week na dato krijg ik er nog steeds een glimlach van op mijn gezicht! Tyana, Danique & Lianne: thanks voor de gastvrijheid & complimenten voor hoe snel jullie alles hebben opgepikt!
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Dit stuk hierboven heb ik geschreven. Met mijn vingers. En een toetsenbord. Zo. Dat was mijn inspirerende quote.

Milan Lagerwerf