Patatgeneratie + generatie Y = Flom & Co.

Wij van Flom & Co. zijn geen generatiegenoten. Ik behoor tot de ‘Patatgeneratie’. Mijn generatie, geboren tussen 1970 en 1985, kreeg die naam niet vanwege de grote hoeveelheden verorberde patat. Wel vanwege onze werkschuwe, ongedisciplineerde houding. Lekker dan.
image
En dan Iris Lommerde en Milan Lagerwerf. Zij zijn millennials. Een luie, verwende bende. Ze kunnen niet omgaan met teleurstellingen. En ze zijn ook traag en gefrustreerd.

En ik ben zeker niet werkschuw en ongedisciplineerd. Hoogstens een beetje chaotisch 🙂

Hier klopt natuurlijk helemaal niets van. We bewijzen met z’n drieën al een tijdje het tegendeel. We vullen elkaar perfect aan en van een generatiekloof is geen sprake.
Mijn twee collega’s (of beter gezegd vennoten 🙂 zijn juist flexibel, ondernemend, slim, en vooral creatief. En ik ben zeker niet werkschuw en ongedisciplineerd. Hoogstens een beetje chaotisch 🙂 Bij welke generatie hoor jij?
Image

Goed verhaal. Lekker kort geschreven door..

Avatar

Disclamer: ik heb alles gedaan om dit verhaal op waarheid te checken. Mocht je een inconsistentie ontdekken? Mij niet bellen maar mailen.

Cindy Rombout